FLYNN Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Witam! Chcialem zaprezentowac moj drugi modelik MERCEDES-BENZ ACTROS. Ponizej zdjecia modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Bardzo ładnie wykończony modelik z dbałością o szczegóły. No i te ciekaw fotele ;) Ogólnie nie mam się do czego przyczepić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Podoba mi się wnętrze kabiny, ogólnie model jest ok, tylko te poduchy w zawieszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Model wykonany ładnie i starannie, tylko kolor mógłby być bardziej błyszczący. Ogólnie ok! P ozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Zwykły stockowy actros bardzo mi się podoba jedynie wnętrze i te fotele jakieś takie dziwne w ciapki. Ale reszta wporzo jestem na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLYNN Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Podoba mi się wnętrze kabiny, ogólnie model jest ok, tylko te poduchy w zawieszeniu Wiem i to jest niestety minus:/ jakos sie zagapilem i tak juz zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Widać drobne niedociągnięcia w Twoim modelu, ale ogólnie bardzo ładnie się prezentuje. Myslę, że nawet jak na drugi model to śmiało mogę napisać, że jest bardzo dobrze Co do wnętrza kabiny to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Wspaniały model żeczywiście, jak na drugi twój model tira to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Oł jes wojtek TIRa :P , ale naprawda jak na 2 model to jestem pełen podziwu , Kolego jestes z Wawy ze dałes takie tablice ?? czy tylko tak sobie ? . Fani TIRuf for ever Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLYNN Napisano 3 Października 2007 Autor Share Napisano 3 Października 2007 Kolego jestes z Wawy ze dałes takie tablice ?? czy tylko tak sobie ? Nie mieszka w Wawie;) Talice to czysty przypadek, przypadly mi do gustu wiec je zamontowalem Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Witam ! Jak na twój drugi model to Mercedes prezentuje się bardzo ładnie.Wnętrze jest fajne. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi