krzysztof66 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Witam,z tym warsztatem myślę obudziłem się nie w porę.Bo w sumie niewiele mu brakuje.A więc tak,bazą modelu jest Tamiya plus blachy eduarda,dodatkowo wykonana instalacja paliwową,masa drutu na uchwyty i osłony reflektorów,dodatkowe ogniwa to fruile pozostałości po wcześniejszych wypocinach.Model nie ma jeszcze lufy na którą czekam z niecierpliwością,pomalowany i pryśnięty sido,położone kalki na wieży użyłem płynu strong z Tamiyi,do końca zostało jeszcze sporo roboty więc pozwoliłem sobie go tutaj wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Eeeeeeeeee, bez "nosa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 Eeeeeeeeee, bez "nosa". -no myślę że do czwartku się ogarnę z "nosem" wtedy go zwash..e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Śliczności A tak swoją drogą wiecie po co czołg ma lufę ? Żeby się tak gwałtownie nie zaczynał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 A więc jest już lufa pomalowana czarnym podkładem,dzisiaj pomaluję kamo,i zacznę go trochę brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi