Zamir Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 (edytowane) Witam! Teraz już chyba będzie dobrze. Nie zauważyłem i wstawiłem szweda do cywilnych Doczekał się. Model to trumpeter w 1:35 z blaszkami Edzia i aluminiową lufą. Malowany pędzlem emaliami Humbrol i Model Master. Zostały użyte pigmenty Talen i "cienie" Tamki. a teraz .... Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Świetny! Bardzo mi się podoba Strv 103 jako pojazd, a w takim wykonaniu, to już w ogóle jest przepiękny! Model się podoba i to bardzo Gratuluję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 zaj@@@sty model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Bardzo mi się w tym pojeździe podoba nieruchoma lufa i hydrauliczne lub powietrzne podwozie a model wykonany widać porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Sylwetka tego czołgu, tak jak Jagdpanthera przypomina sportowy samochód. Piękny model, świetnie wykonany ale mógłbyś dołożyć kilka zdjęć detali wykonanych z blaszek, to dodało by smaczku A jeszcze zapytam, jaka jest cena kompletu model + blachy? I jak się sprawił Eduard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 1 Października 2007 Autor Share Napisano 1 Października 2007 (edytowane) Sylwetka tego czołgu, tak jak Jagdpanthera przypomina sportowy samochód. Piękny model, świetnie wykonany ale mógłbyś dołożyć kilka zdjęć detali wykonanych z blaszek, to dodało by smaczku A jeszcze zapytam, jaka jest cena kompletu model + blachy? I jak się sprawił Eduard? Na początek dziękuję za takie opinie. to zachęca do dalszej pracy. Model + edziu to wydatek w granicach 100PLN nie pamiętam ile mnie kosztowała lufka ale chyba coś koło 30. Co do Edzia to chyba nie ma co narzekać. Przy robieniu uchwytów (wszystkie odlane na modelu zastąpiłem drutem) nie wziąłem bo uwagę podkładu i farby i paski musiałem zrobić z papieru ( te trawione nie wchodziły w otwory) wykorzystałem klamry. Acha nie bardzo mi pasowały w edku łopaty ( jakieś takie za duże) więc zostawiłem te trumpeterowskie. Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Eee bez takich, każda pozytywna opinia motywuje do pracy czuję się wyróżniony Już wiem co kupię następnego, jak skończę to co mam teraz na warsztacie, ale chyba będzie to wersja C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Oryginalny model i świetne wykonanie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 jak skończę to co mam teraz na warsztacie, ale chyba będzie to wersja C. Też myślę o tej wersji ale to za jakiś czas. Teraz pójdzie na tapetę tamiyowski t-72 w wersji pustynnej albo challenger1 MK3 (trzeba przetrzebić troszkę magazyn) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Witam , model znakomity , mam pytanko jakimi kolorami go malowałeś ? mam takiego w 1: 72 tez trumpeterka posiada cztero kolorowe kamo ale nie mogę dobrać odpowiedników humbrola poza jednym 155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Dla mnie bomba ładnie wykonany i cieszy oko a to chyba najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 (edytowane) ...jakimi kolorami go malowałeś ? mam takiego w 1: 72 tez trumpeterka posiada cztero kolorowe kamo ale nie mogę dobrać odpowiedników humbrola poza jednym 155 Model malowałem (pędzlem) nieprodukowanym już Humbrol 111 ( jakoś najbardziej mi spasował odcień po oglądnięciu kilku zdjęć w necie) do tego rozjaśnienia szarym Humbrolem 66 + wash i pigmenty z tamki. Jak wrócę z pracy to postaram się podesłać link do zdjęć kilku strv w kamo kolorowym Obiecany link http://www.primeportal.net/tanks/strv_103.htm Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Kapitalny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Model wykonany bardzo ladnie, bardzo fajnie wyszlo ci malowanie Dodam iż w rzeczywistości te maszyny mimo dość zaawansowanych systemow elektronicznych nie sa jakimiś smiercionośnymi maszynami siejacymi postrach na polu bitwy, wrecz przeciwnie mają sporo wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Niezła robota bardzo mi sie podoba, ale nie wiem (byś może się myle ale chyba widziałem ten model na II lubelskich spodkaniach modelarskich, i w realu terz robił ogromne wrażenie z tego co wiem to chyba nawet został wyruzniony jak się mylę to proszę o sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2008 ...ale nie wiem (byś może się myle ale chyba widziałem ten model na II lubelskich spodkaniach modelarskich... Tak był w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Tak mi się właśnie wydawało, bo go oceniałem ;) I dlatego z cała pewnością mogę powiedzieć, że ten model jest super wykonany i bardzo mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi