cortez 77 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Witam serdecznie, wszystkich kolegów biegłych w tematyce marynistycznej poszukuje dokumentacji zdjęciowej na temat okrętów podwodnych typu XXIII, byłbym bardzo wdzięczny za materiały ukazujące przekrój tego typu jednostek, oraz wszelkie fotografie pomocne przy wykonaniu modelu. Niestety z doświadczenia wiem że przy tego typu zapytaniach na jedną rzeczową odpowiedz pojawia się zazwyczaj kilka o treści "to se poszukaj", "no co ty nie wiesz, nie masz" i tym podobne, więc bardzo proszę o nie wpisywanie opryskliwych uwag tylko o pomoc za którą z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 A ja dam inną odpowiedź Coś tam mam Teraz musisz sprecyzować co potrzebujesz bo na temat XXIII mam kilkanaście publikacji książkowych i masę treści na kompie Książek wolałbym nie skanować bo się wtedy rozwalają Skąd jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 ...byłbym bardzo wdzięczny za materiały ukazujące przekrój tego typu jednostek, oraz wszelkie fotografie pomocne przy wykonaniu modelu... Przygotuj na to paczkę DVD.... A tak na poważnie, to rację ma BALROG - napisz konkretnie co cię interesuje na początek. Czy przekroje/foto mają być całej jednostki czy jakieś konkretne detale cię interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 w sumie interesowały mnie zdjęcia wnętrza i przekroju łodzi, oraz liczyłem na fotkę jakiegoś nietypowego malowania, innego niż te zaproponowane przez bronco, tutaj ukłony w stronę kolegi Barlog, jako niewątpliwa skarbnica wiedzy na temat niemieckich pływadeł odpowiedział mi na nurtujące mnie pytania . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 cortez 77 - podeślij mi swój email na PW. Przejrzę co mam i może uda mi się conieco przepchnąć pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi