Firefly Vc Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Witam serdecznie.Tym razem przedstawiam swojego pierwszego in-box-a.Firma Dragon w tym roku wypuściła na rynek nową Jagdpanther G2.Jest to już czwarta wersja tego modelu który został zrobiony przez tą firmę.To co mi się najbardziej nie podoba w tym zestawie to gąsienice z ds-u ja osobiście wolę magic track-i.Kolejną rzeczą która mi się nie podoba to to że dragon odlał właz rewizyjny razem z płytą nad silnikową.Moja ocena tego zestawu to 8/10 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Witam Coooś mało czytelne te foty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Mi też gdzieś wcięło fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Wątek do kasacji bo bez zdjęć, jego egzystencja jest pozbawiona sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi