xDamian Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Witam, to moja pierwsza diorama(nie licząc kompletnie nieudanej i nieskończonej z ISU). Wykonana już z rok temu a nawet dłużej, wreszcie zagościła w galerii. Nie jest to nic specjalnego, ale może ktoś tu zajrzy i to oceni. Budynek i figurka żołnierza z miniart, figurki czołgistów i sam StuG to Tamiya. Reszta to żywiczne części, które dostałem od kolegi. Lusterko zrobiłem sam, i nawet można się w nim przejrzeć. Pozdrawiam, Damian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Pamiętam jeszcze z warsztatu. Podoba mi sie. Przydałyby się lepsze zdjęcia. Może jeszcze troszkę gratów, trawy lub czegoś do urozmaicenia samej podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Fajne, fajne.... ale bardziej kojarzy mi się to z Grecją Tak jak kolega pisał wyżej, wstaw coś by troszkę to urozmaicić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Fajne.Ja bym troche urozmaicil te biel na bubynku,jakies zacieki,syfy.Dachowka prosi o to samo..W sumie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi