Prousse Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Witam, właśnie dzięki hobbyscie.pl stałem się szczęśliwym posiadaczem Prince of Wales w cenie 165zł. Do podstawowego zestawy dołączy dedykowana blaszka Eduarda z relingami, lub przy odrobinie szczęścia cały dostępny zestaw. Lada moment ruszę z budową i postaram się podzielić co jakiś czas moimi postępami. Mam też kilka pytań, czy ktoś z Was może mi powiedzieć, czy przypadkiem nie kryją się jakieś niemiłe niespodzianki z samym sklejaniem, lub kolejnością w instrukcji i czy jest gdzieś na forum jakaś relacja z tej skali. Chciałbym też dodać oświetlenie do mojego okrętu. Czy ktoś ma jakieś zdjęcia lub materiały z zaopatrzenia Pancernika z ledy i diody? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Tak właściwie pancernik raczej nie powinien prezentować się jak choinka:] Wyobraź sobie okręt wojenny płynący nocą do boju. Lotnictwo zrobiłoby z niego tłustą plamę na środku Atlantyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 No proszę kolejny pancernik z mojej listy ,jakiś wysyp nowych relacji Za 165zł to sam bym kupił Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prousse Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 No i jakieś pierwsze efekty mojej pracy. Malowane pędzlem, czasu mało to i efekt jest jaki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Witaj, Poniżej swoich zdjęć masz kody do bezpośredniego wstawienia zdjęć na forum. Będzie łatwiej.. Ja by nie oświetlał. To rzeczywiście nie choinka... powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prousse Napisano 11 Marca 2014 Autor Share Napisano 11 Marca 2014 Z oświetlenia zrezygnowałem już jakiś czas temu. Pod koniec tygodnia wrzucę dokładniejsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prousse Napisano 5 Maja 2014 Autor Share Napisano 5 Maja 2014 Mała aktualizacja. Jestem w trakcie wykonywania dioramy(mojej pierwszej) Okręt bez olinowania i kilku elementów, a diorama w połowie nakładania siloconu. Oczywiście mam zamiar jeszcze poprawiać jakość fal itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi