Messer Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Witajcie, Nieco się ociągając, zrobiłem sesje golfa. Tło miało być inne, ale praca i inne sprawy nieco pokrzyżowały mi plany. Wszystkie zmiany opowiedziane były w warsztacie. Zachęcam do oglądania Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Świetnie wyszedł na tych zdjęciach. Grafiki robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidBo Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Jak nie lubię golfów to ten do mnie przemawia niesamowicie. Kawał dobrej roboty. Pomijam za*ebistość tych grafik, bo tu nie ma co się rozpisywać Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Całkiem spoko. Fajny dowód na to, że z kompletnie nieciekawego golfa można wycisnąć naprawde coś fajnego. Sa 2 skazy na tym "brylancie"/ O jednej pisało już kilka osób w warsztacie - to ten przedni grill ale...nie ma zadnej tragedi. Tragedia to tylna szyba. To w żadnym wypadku twoja wina tylko producenta modelu, choć przy twoim skillu sądziłem, że po zauważeniu tego postanowisz cos zmienić. Zeby było klarownie...w modelu cała szyba nawet nie pasuje do ramy jako tako a w golfie mk3 normalnie szyba była już klejona do klapy bagaznika więc niemal wykonana bezszczelinowo...o ile można to tak nazwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi