skala72 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Bywa. Ja nie mam z tym problemu, a tobie nie potrafię pomóc :( Mam nadzieję, że ty za to wykonasz tankietkę z idealnym wnętrzem, każdy będzie usatysfakcjonowany. [Edit] Czy ktoś z was wie czym jest ta "konserwa": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Teraz to i ja jestem ciekawy. Przypadkiem nie jest to filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 mnie też wygląda to na filtr powietrza . nie możesz podskoczyć do muzeum wojska polskiego i zerknąć na wnętrze odrestaurowanego TKS? może i nie jest 100% oryginalna ( chyba ,że jest,nie interesowałem się tym zagadnieniem) w kazdym razie ma otwarte wizjery i da się zajrzeć do środka. niestyty ( a może stety:-) ) jestem na feriach z rodznką to nie mam pod ręką zdjęć wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 No właśnie nie mam jak. Na swoich zdjęciach mam wszystko poza wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomo Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 jakis filtr chyba faktycznie chociaż to chyba dziwne troszke że jest wewnatrz. A może jakieś ogrzewanie kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 I chyba się nie dowiemy, najprawdopodobniej to coś znajduje się tylko w tej jedynej tankietce. Przejrzałem wszystkie rysunki TK-3 i ni dudu, nie ma tak tego ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 może to tez być jakiś rodzaj dmuchawy ciepłego powietrza dla załogi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi