krzysztof66 Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Witam przedstawiam kolejny model.A mianowicie T-90 ze zvezdy miałem go nie pokazywać, ale cóż najwyżej zbiorę ,wóz jeszcze nie polakierowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Fajnie wyszedł. Zrób T-90 z Meng'a to będzie jeszcze lepszy. MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Zrób T-90 z Meng'a to będzie jeszcze lepszy. MB ? skąd wiesz,że będzie lepszy skoro jeszcze nie zrobił Model wydaje się być ok tylko fotki słabe i trudno to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Błyszczy sie troche, matem by go psiknąć trzeba:), a tak to bardzo przyjemnie sie na niego patrzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Wczoraj go psiknąłem półmatowym lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 ? skąd wiesz,że będzie lepszy skoro jeszcze nie zrobiłModel wydaje się być ok tylko fotki słabe i trudno to zobaczyć Wiem, że będzie dużo lepszy, po pierwsze znam dobrze modelarza, po drugie znam oba modele, obydwu producentów. MBB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Dla fotek trochę brak ostrości ale model podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi