slawo Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 No i nadeszła ta chwila, kiedy to prace nad modelem zostały zakończone i najwyższy czas otworzyć galerię :gut: Mimo, że model ma wiele niedociągnięć, które albo pominąłem, albo dziś zrobiłbym lepiej, to jestem zadowolony z efektu końcowego. Jest to mój pierwszy Humvee, a na dodatek wyszedł tak, jak tego oczekiwałem. Może nawet lepiej. Wzorowałem się na zdjęciach, które również zamieszczam, a także na na modelu BaldPuma'y w skali 1:72. Ale coby nie wpaść w samozachwyt, to liczę na szczere opinie oraz wytknięcie tego, co Wam się rzuci na myśl :git: Dziękuję wszystkim, którzy zaglądali do warsztatu, dopingowali, a nawet wytknęli błędy przy pracy. Dziękuję również za każdą pomoc merytoryczną w odwzorowaniu pojazdu, który nadal jednak zostaje nie do końca rozwikłaną zagadką ;) Szczególne podziękowania kieruję do kubisz'a za powiększoną chłodnicę, fotele nowego typu, koła Agressive Pattern, "twardy" dach, pokrywę silnika, skrzynkę z amunicją 0.5", granatniki oraz podstawę anteny. Do Lexx'a ślę podziękowania za wyrzutnię AT-4 oraz osłonę silnika, natomiast Zderzak'owi dziękuję za blaszkę fototrawioną na podest strzelca. To by było na tyle, a więc zapraszam do oglądania zdjęć oraz podzielenia się swoją opinią :gut: WARSZTAT Oryginał: No i małe porównanie na początek :gut: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Model fajny, poza tą "czaszką" z przodu . No chyba że ma przypominać pluszową zabawkę, albo wyrwanego zęba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawo Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Dzięki A co do czaszki, to w zamiarze miała być lepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts