lukass Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Fajnie że do niego wróciłeś , może pokażesz go w Bytomiu jak uda Ci się go skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2015 Malowanie, kalkomanie, wszystko cacy... A o antenach na zasobniku spadochronu i pod wlotem powietrza nie zapomniałeś? Nie zapomniałem ;) Są pomalowane, przykleję pod koniec bo anteny mają to do siebie że lubią się urywać Stateczniki zaraz przesunę. Światła na wlotach powietrza też niepoprawne. Poprawię ! Teraz biorę się za składanie kabiny i wszelkie duperele w komorach. Wczoraj drukarka wypluła mi agregat JO3C. Jakość jest no taka sobie. Nie włączyłem chłodzenia i większe elementy powychodziły trochę krzywe, ale papier ścierny naprawi to w kilka chwil. Jedynie co to chyba koła miały jakieś detale i wydrukowały się pięknie, bo zanim głowica nałożyła kolejną warstwę (robiła inne elementy) mijało trochę czasu i plastik się utwardzał. Fotki szczegółowe postaram się zrobić po malowaniu, wydruki są białe, i puste w środku (te większe) i pięknie rozpraszają światło przez co w aparacie wychodzi jedna wielka biała plama ;o) Modele drukowane w firmie 3FX. "Pudło" jest wielkości paczki zapałek. A tu świetnie widać przesunięcia materiału. Każda warstwa powinna być chłodzona, a nie była i wyszło jak wyszło, ale na następny raz będę wiedział co poprawić w pliku 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2015 Nie wytrzymałem, wziąłem i złożyłem już dziś (wywietrznik będzie szlifowany jak wyschnie, póki co no jest dość krzywy ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 6 Lutego 2015 Autor Share Napisano 6 Lutego 2015 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=64&t=47652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi