lukass Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Fajnie że do niego wróciłeś , może pokażesz go w Bytomiu jak uda Ci się go skończyć. Cytuj
Czesio Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Napisano 28 Stycznia 2015 Malowanie, kalkomanie, wszystko cacy... A o antenach na zasobniku spadochronu i pod wlotem powietrza nie zapomniałeś? Nie zapomniałem ;) Są pomalowane, przykleję pod koniec bo anteny mają to do siebie że lubią się urywać Stateczniki zaraz przesunę. Światła na wlotach powietrza też niepoprawne. Poprawię ! Teraz biorę się za składanie kabiny i wszelkie duperele w komorach. Wczoraj drukarka wypluła mi agregat JO3C. Jakość jest no taka sobie. Nie włączyłem chłodzenia i większe elementy powychodziły trochę krzywe, ale papier ścierny naprawi to w kilka chwil. Jedynie co to chyba koła miały jakieś detale i wydrukowały się pięknie, bo zanim głowica nałożyła kolejną warstwę (robiła inne elementy) mijało trochę czasu i plastik się utwardzał. Fotki szczegółowe postaram się zrobić po malowaniu, wydruki są białe, i puste w środku (te większe) i pięknie rozpraszają światło przez co w aparacie wychodzi jedna wielka biała plama ;o) Modele drukowane w firmie 3FX. "Pudło" jest wielkości paczki zapałek. A tu świetnie widać przesunięcia materiału. Każda warstwa powinna być chłodzona, a nie była i wyszło jak wyszło, ale na następny raz będę wiedział co poprawić w pliku 8-) Cytuj
Czesio Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Napisano 28 Stycznia 2015 Nie wytrzymałem, wziąłem i złożyłem już dziś (wywietrznik będzie szlifowany jak wyschnie, póki co no jest dość krzywy ;) ) Cytuj
Czesio Napisano 6 Lutego 2015 Autor Napisano 6 Lutego 2015 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=64&t=47652 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi