Tromp Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Witam! Czy może mi ktoś udzielić informacji, które modele Trumpetera w skali 1:72 są z wnętrzem? Ostatnio przypadkowo kupiłem Bradleya A0, miał całkiem ładne kiszki. Są może inne podobne modele tej (albo i nie tej...) firmy? Interesują mnie zwłaszcza Strv 103, Challenger 1 i T-72 (o ile jest w ofercie). W sumie nie z Trumpetera też mogą być-byle do 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Obawiam się że jeżeli chodzi o małą skalę to w przypadku czołgów nie znajdziesz takich z pełnym wnętrzem. Posiadam kilka modeli pancerki w 1/72 z Trupka tyle że z II WŚ i niestety wewnątrz to wydmuszki. Jedyne modele które posiadają jako takie wnętrze są to pojazdy z widocznym wnętrzem np transportery opancerzone, działa pancerne, gdzie widać przedział bojowy, ale niestety nie czołgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 19 Lutego 2014 Autor Share Napisano 19 Lutego 2014 A masz inne pomysły, tzn z innych firm? W wypadku M2A0 z Trumpka były fotele załogi i desantu, kontenery do transportu jakichś ergiepepanc (M72?) sztuk 5, system ppoż, trochę rozmaitego wyposażenia w kabinie, osłona kosza wieży, zasobniki na amunicję itd. W sumie całkiem sporo szpeju. Szkoda tylko, że w wieży, o ironio, pustki, a włazy odlane z burtami i stropem... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Na stronie sklepu Mojehobby.pl masz inboxy większości modeli. Zdjęcia ramek i instrukcje odpowiedzą na Twoje pytania. np. - http://www.mojehobby.pl/products/Swedish-STRV.103-B-TANK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 19 Lutego 2014 Autor Share Napisano 19 Lutego 2014 Dziękuję-ale na razie wygląda, że tylko Bradleye z Trumpka mają kiszki, a nie chce mi się na razie skrobać kolejnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 M113-ki od Trumpetera mają silnik i ławki w przedziale desantowym, czyli nie za bogato. T-72 od Revella wnętrza nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi