Piotrek.S. Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 No właśnie. Dorwałem blaszki Edka z zegarami nadrukowanymi na kartonik (dotychczas zawsze trafiałem na folię). I tu pojawia się mały problem. Czym skleić blaszkę z kartonikiem. Od cyjanoakrylu nadruk na papierze się rozpuszcza. Co zastosować Clearfix, lakier bezbarwny. A może gruntować kartonik Decalfilmem Microscale i wtedy kleić na supegluta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 A moze cos takiego jak Wikol. Podobno zastyga na przezroczysto. Ale czy wystarczajaco przezroczysto, tego nie wiem. Spoina bylaby jednak wystarczajaco mocna. Ta metoda z lakierem Clear i potem Superglut wydaje mi sie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 5 Października 2007 Autor Share Napisano 5 Października 2007 Właśnie dostałem odpowiedź, że najlepiej to chyba jednak Clerafixem Humbrola bądź Micro Kristalem Microscale. Dzisjaj popróbuje i zobaczę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi