Daz Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Witam wszystkich. Zazwyczaj składam śmigłowce, ale nabrałem ochotę na coś innego i padło na Subaru Impreze Wrx Sti modle 2010. w skali 1:24 Mam zamiar zrobić ją trochę inaczej niż standard bo w wersji TopTog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Witaj, działaj, chętnie przyjrzę się budowie tego lanosa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Pierwszy rzut to koła. Musze jeszcze je dopracować, bo ciężko usunąć tą nadlewkę z gumy na środku bieżnika. Może ktoś ma jakiś dobry szybki patent?? Bo jak wycinam ostrym skalpelem ro razem z bieżnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Musisz "Palić gumę" na papierze ściernym Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Musisz "Palić gumę" na papierze ściernym Powodzenia w budowie! Tak też myślałem, bo próbowałem na ogniem lekko wypalić, ostrym skalpelem, i nic. Spróbuje z tym papierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Fotel kierowcy. Ta wersja ma boki obszywane czarną skórą, ale dość twardą ( to nie mercedes S klasa) więc jest taka pół-matowa, satynowa, a środek to szara alcantara, która jak wiadomo w zależności jak się na niej włosy ułożą ma ciemniejsze i jaśniejsze odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Marca 2014 Może ktoś ma jakiś dobry szybki patent?? Bo jak wycinam ostrym skalpelem ro razem z bieżnikiem. "Zamrozić gumę" Włóż ją na kilka godzin do zamrażarki i wtedy ścieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Ja osobiście robiłem tak: na śrubę nakładałem podkładkę, potem oponę, a na to jeszcze podkładkę, nakrętkę, całość w wiertarkę i na wolnych obrotach na papierku jeździłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 Wzorując się na oryginale pora na front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi