skala72 Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Zawartość pudełka nr. 7 serii "Wrzesień 1939" Sklejony model prosto z pudła: Model seryjny (gazetkowy) jest wykonany z innego plastiku niż modele z poprzednich numerów. Można to zauważyć podczas obróbki. Informacja potwierdzona przez producenta. Recka modelu Wz.34. PS. Dla fanów Ladzi, in-box oczywiście był robiony na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Czyżby przeczytali m. in. moje komentarze na FB? Plastik był niesamowicie kruchy, mam nadzieję, że to poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Potwierdzam-plastik jest dość miękki, przyjemnie się go obrabia. Tylko mnie się trafił ciut pognieciony egzemplarz, no i mam problemy z ramą podwozia... Aha-ważne! Doróbta se ludzie korbę do rozruchu silnika! Trzeba zrobić jak antenkę (zapalara, kawałek ramki od modelu, rozciągamy) i pokrzywić. Zdjęcia są w necie Co ciekawe, jest miejsce na nią, ale samej korby nie widzę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Korbę to bym raczej proponował opcjonalnie. Co ciekawe na dostępnych zdjęciach korby są jedynie w pojazdach z nowym nadwoziem a nie ze starym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 Aha-ważne! Doróbta se ludzie korbę do rozruchu silnika! Trzeba zrobić jak antenkę (zapalara, kawałek ramki od modelu, rozciągamy) i pokrzywić. Zdjęcia są w necie Nie, nie, nie kolego. Też tak myślałem, że to taki wygięty drut, a to jest dużo poważniejsza "konstrukcja". Korba składa się z trzech części (!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2014 [Mini In-Box] WZ.34-II - First To Fight PL1939-009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Witajcie czy zawartość pudełka w obu WZ-tach jest taka sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 już na fotkach Adama widać ,że inny jest kadłub reszta chyba ta sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Witajcie czy zawartość pudełka w obu WZ-tach jest taka sama? No... różnica polega tylko na karoserii. Jak się dobrze przyjrzycie (lub złożycie), to była jedna ramka, z dwoma karoseriami, takie 2w1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Dzięki za info, zanabyc wiec trzeba będzie ze 2 szt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Standardzik, trzeba mieć dwie sztuki, aby stać się posiadaczem "Wrotki" w dwóch wersjach, z karabinkiem i armatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi