Skocz do zawartości

Sherman M4A1 1:35 Italeri

cpt.aybrey

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym, aby jakiś modek wziął i przeniósł ten temat do poprawnego działu. Znaczy też do pojazdów wojskowych, ale modeli. Z góry dziękuję

aybrey a po co z taką agresją od razu?? Wiesz jak ja wchodze na nowe forum np modelarskie to pisze

cześć jestem Artek. Kleje sobiem modele . Ostatnio zmontowałem model X firmy Y w skli 1/35. napiszcie co sądzicie o nim , co mogę jeszcze zmienić...

Niby nic takiego a zawsze inaczej wygląda. NIe sądzisz??

Nasz kapitan już nas CHYBA więcej nie odwiedzi. Napisał głupią odzywkę do okonka więc mu na GG zapytałem się czemu on taki nie miły. Natomiast on zaczął mnie, za przeproszeniem, od zjebów wyzywać i powiedział, że woli PWM niż nasze zawszałe forum. Wielkie sorrki, ja go tu sprowadziłem właśnie z PWM`u, więc jeszcze raz Was wszystkich przepraszam

przepraszam ale działy mi się poje..... więc prosze moderatora o przesunięcie.

Mam pytanie: będziesz pokazywał dalszy ciąg, kończenie modelu?

on został skończony 2 miesiące temu.

Piotrze czytaj dokładnie posty ;)... kolega napisał że skończony. Jeśli o mnie chodzi to napsize jeszcze żebyśzwracał większą uwagę na przyleganie kół do gąsienic

A na PWM to Bogowie są ?? to w sumie po co dajesz fotki niepoprawionego modelu ?? Jesteś niekulturalny... szkoda bo ludzie zajmujacy się modelarstwem to są raczej spokojni...Poza tym nie wiem czemu siętak unosisz.. grzecznie zwrócono ci uwagę że wypadałoby coś napisać.... Poza tym przypomnij sobie jakiego byś zebrał zjeba za takie coś na PWm?? Więc może to forum nie jest takie najgorsze??

ten zrab dex mędził mi żebym dał tu fotki w końcu je dałem jakiś gościu grzecznie mnie prosi mnie żebym coś napisał to się wkurzyłem co nie wolno mi to mu tak napisalem a tem idiota dex się dosrał że jestem taki jak z pwm i co z tego że taki jestem poprostu mi mędzil to dałem fotki żeby się uspokoił a ten się ciepie jak cholera jak chcecie to mogę dac link do pwm gdzie jest bardzo krótka relacja. model jest i nie potrzeba żadnej relacji po co ona kazdy widzi więc jest git po co w kółko powtarzać jak się robi model jak wszystkie robie się prawie tak samo.

Nie będę się tłumaczył, bo tylko winny się tłumaczy, a ja się nim nie czuję. Niech ludzie z Modelwork`a osądzą kto jest z nas "kulturalniejszy" (jakby ktoś chciał dowód to mogę dać naszą rozmowę z GG, jest w archiwum).

PS. WIELKIE sorrki, za zboczenie z tematu, ale jakoś musiałem się wytłumaczyć

Jako, że jeden z naszych forumowych kolegów prosił mnie przez GG, aby pokazał wszystkim tą rozmowę, to też tak zrobię (nie powiem kto to bo obowiązuje mnie ustawa o ochronie danych osobowych ). Oto ta rozmowa, dla przypomnienia prowadzę ją JA (na GG matx, czyli tutaj forumowy DeX) i cpt.aybrey (na GG także cpt.aybrey):

matx 14:38:08 
ty to jednak jestes jak ta wiara z PWM

cpt.aybrey 14:38:22 
??

matx 14:38:28 
koles cie ladnie poprosil o opis relacji a ty mu z tekstem 

matx 14:38:33 
a co tu wyjasniac

matx 14:38:43 
i jeszcze ta hamska odzywka

matx 14:38:51 
przestepstwo popelnilem?

cpt.aybrey 14:38:54 
nie prosił o relację 

matx 14:39:02 
ale o to mu chodzilo

cpt.aybrey 14:39:08 
dobra jebaj sie wolę pwm niż jakieś zawszałe forum

matx 14:39:28 
no wlasnie widze twoja inteligencje

matx 14:39:31 
jebaj sie

matx 14:39:35 
haha

cpt.aybrey 14:39:41 
ty zjebany jesteś

cpt.aybrey 14:39:49 
zjeb

matx 14:39:55 
i znowu

matx 14:39:59 
lolu

Sami oceńcie. Jest ona dokładnie taka sama jaka została przeprowadzona między nami, czyli mną (forumowy DeX, na GG matx), a cpt.aybrey`em.

"Jeśli o mnie chodzi to napsize jeszcze żebyśzwracał większą uwagę na przyleganie kół do gąsienic "

Artek....w tych modelach nie da rady .....gasienice sa tak twarde ze glowa boli, ja mam teraz tego M-36 to mi tylne kolo odkleja ale ten shermann nie wyglada mi na skonczonego.........czemu ma jasniejsze czesci??......moze dasz nowe fotki.........(jak teraz wyglada)

wygląda lepiej fotki może dam ale to nie zależy ode mnie

te jaśniejsze części (groszkowe) są takie bo pisało tak w instrukcji że to ma być taki kolor tylko że model mastera a ja użyłem pactry i do tego innej i tak jakoś wyszło. faktycznie gąski śa bardzo twarde próbowałem samą kropelką ale się odklejały więc dociążyłem bateriąi dopiero wtedy przykleiłem

A na PWM to Bogowie są ?? to w sumie po co dajesz fotki niepoprawionego modelu ?? Jesteś niekulturalny... szkoda bo ludzie zajmujacy się modelarstwem to są raczej spokojni...Poza tym nie wiem czemu siętak unosisz.. grzecznie zwrócono ci uwagę że wypadałoby coś napisać.... Poza tym przypomnij sobie jakiego byś zebrał zjeba za takie coś na PWm?? Więc może to forum nie jest takie najgorsze??

Tak na PWM są Bogowie PWM jak dla mnie jest dla snobow, ktorzy robia modele dla innych, 0 zyczliwości, jest tam pare naprawde h... Nareszcie moge powiedziec co o tym PWM mysle! Te forum jest mniejsze ale się wiecej na nim dzieje, bo na PWM ludzie tylko posty dopisują. Pozdrawiam