Hamman Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Witam. Szukam pomocy odnośnie jak zrobić "opakowanie" na model. Ma być z plexi a dół w drewna/deski. Czy ktoś pomoże gdzie kupić dobrą plexi ? PS. Jeśli napisałem ten post w złym miejscu serdecznie za to przepraszam z góry, jestem tu nowy. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Można zrobić samemu lub kupić: http://izmod.pl/606-podstawki Cytuj
Hamman Napisano 14 Marca 2014 Autor Napisano 14 Marca 2014 dziękuje, na pewno trochę mi to pomoże Cytuj
kjp_a_man Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 … Szukam pomocy odnośnie jak zrobić "opakowanie" na model. … Ja znalazłem lokalną firmę robiącą z pleksi i za „pudełko” pięciościenne z plexi o grubości 3mm wzięli 60 zł. Podstawkę akurat miałem z ramy od obrazu.Wymiary circa 50x30x20 cm. Strona firmy izomod wyceniała na 144zł z podstawką drewnianą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi