Hafes Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Czołem! Dawno, dawno temu... czyli jakieś dwa lata temu udało mi się coś poskładać i pomalować a potem złapałem modelarską "zawieszkę". W końcu się zmobilizowałem i wyciągnąłem z szafy dawno zaczęty i niedokończony model chińskiego "spadochroniarza" czyli ZLC 2000. Udało się go skończyć z czego jestem bardzo rad. Oczywiście wiele rzeczy można by zrobić inaczej i lepiej ale muszę się znowu do sklejactwa przyzwyczaić Sam model to wypust HobbyBossa. Skala oczywiście 1/35. Malowany Gunze. Dobrze się składał i problemów nie było jeśli nie liczyć śladów po wypychaczach dokładnie w środku tylnych świateł pozycyjnych A teraz możecie się już popastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 A te gązki są chyba (przez przypadek) w kamuflażu albo to światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Gąski zdecydowanie nie są w kamuflażu. Upapranie pigmentami owszem ale kamo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 To poprostu wina lampy poza tym model extra tylko szkoda że nie ma tam żednego skośnokiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Bardzo fajnie pomalowany i wykończony gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Coś nietypowego, ale ładne. Podoba mi się stonowane kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi