fredrs6 Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Model Mi-8 zrobiony tydzień temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Co do obu Twoich modeli. Pracuj nad detalami (tu dysze wylotowe silników, malowanie piast kół w podwoziu), kalki dobieraj poprawnie, wybór na rynku jest - nawet możesz na czystym arkuszu kalkomanii drukować sam w domu, przed kalkomaniami maluj model albo lakierem błyszczącym albo sidoluxem do PCV, a p nałożeniu kalkomanii matowym - wtedy kalki nie będą się błyszczeć. Widać, ze się starasz, modele pomalowane są względnie dokładnie, ale przed malowaniem trzeba się tęgo nagimnastykować przy szpachlowaniu i szlifowaniu połączeń, żeby takie rzeczy jak na łączeniu osłon układu napędowego z kadłubem i belką ogonową nie wyłaziły przez farbę. Pracuj i będzie dobrze. A krytyka nie jest po to, żeby kogoś zmieszać z błotem, tylko żeby pomóc. Tak sobie my ślę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredrs6 Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Lubię sklejać i robię to nie wzorując się na prawdziwych. Oznaczenia i malowanie robię tak jak mi się podoba... OK? A zignorować to mogę jedynie Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Ups.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faarisuman Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Czy można poznać źródło kalkomanii. Projekt i druk własny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi