Statek Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam Chciałbym się spytać czy łatwo w tych czasach bezrobocia zająć się sprzedażą Żeglowców i innych statków jak i samolotów czy czołgów plastikowych. Mam pytanie czy w ten sposób można łatwo zarobić troche pieniędzy proszę o odpowiedz warto czy nie a jak tak to za co się zabrać. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Chyba nie znajdziesz przyjaciół w tym dziale z takim podejściem do modelarstwa. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem takiego postępowania i nie jestem w tym przekonaniu sam. Zresztą zanim ktoś Ci odpowie musisz coś pokazać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Zresztą zanim ktoś Ci odpowie musisz coś pokazać...Kolega pokazał tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=78&t=43183Wygląda na to, że jeszcze żadnego "żeglowca" w życiu nie zbudował, ale już chce je sprzedawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 W takim razie odpowiedź jest jedna chcesz zarobić- idź do pracy. Temat do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 A ja bym zachęcił Kolegę, bo może być zabawnie. Myślę że jeśli będziesz kleił naprawdę szybko i sprawnie wyciągniesz jakieś 5000-75000 na rękę. Do dzieła, tylko koniecznie zamieść relację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Zamykam bo odpowiedzi nie dotyczą pytania i nic nie wnoszą. Każda forma klejenia modeli nawet ta zarobkowa nazywa się modelarstwem. Autora tematu zapraszam na PW by ustalić co dalej z tym tematem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi