gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Model wykonany już jakiś czas temu. To był jeden z tych modeli, co kleją się same. Najprawdopodbniej bez kleju, też by się elementy trzymały razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Khiehie, wlasnie dzisiaj nabylem droga zakupu gre komputerowa pt. Star Wars - Empire at War. Hihi... Wlasnie ja instaluje. Takze za chwile bede sie wczuwal w klimat Gwiezdnych Wojen. Dobrze trafiles z pokazaniem tego TIE Fightera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Na koniec trochę fotek ze szczegółami. Wiem, że nie mam czym się chwalić, ale podoba mi sie ten model. Nie tylko ten. Wszystkie, jakie posiadam ze świata Star Wars (TIE, TIE Interceptor, X-wing, Republick Star Destroyer, Sokół i AT-RT). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Ciekawa rzecz... i bardzo fajnie wygląda chociaż że nei ma gąsienic i lufy... Miły i zwracający uwagę akcencik w każdej kolekcji. Wykonanie też bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Jak to nie ma luf, ma i to nie jedną, ale fakt, że nie są za wielkie. Były wersje TIE, które miały gąsienice, przerobione były na coś na podobieństwo czołgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 hmm nie zauważyłem.. mea culpa, mea culpa , mea maxima culpa. Nie siedze w klimatach Star Wars za mocno więc mogę jedynie napisać czy mi siępodoba czy nie . A podoba się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 Ale fajniutki nietoperz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Niech moc będzie z tobą, i niech ci daje moc do robienia tego typu Modeli, bo wyglądają świtnie i kosmicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi