KarolKaroler3K Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Witam Model skończony, charakrteryzowany na zmęczony pracą w żwirowni/piaskowni. Pozdrawiam Cytuj
Coppercat Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Model extra Gratulacje. Napisz proszę do czego służy ta rączka obok wycieraczki (oklapłej zresztą ). Na element dekoracyjny nie wygląda, więc pewnie miała jakieś konkretne zastosowanie. Sorry, pewnie moje pytanie jest naiwne, ale po prostu jestem ciekawy. Cytuj
KarolKaroler3K Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Napisano 21 Kwietnia 2014 Myślę, że do trzymania sie podczas np. wycierania szyby, ale pewien nie jestem. Cytuj
MarcinS Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Fajny wszedolazik. Rozumiem ze oklapla wycieraczka jest popsuta - zadnych sladow na zakuzonej szybie:). Cytuj
kadzior Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Jak napisano wyżej brakuje śladów po wycieraczce, przez szyby nic nie widać, czyli ciężko by się jechało tym autem. Reszta modelu super Cytuj
maniekx6 Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 modelik fajny wpasowany w otoczenie i zgadzam się że brakuje efektu wycieraczek . Cytuj
ppu Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 świetny model, a wydech i rdzewiejące drzwi - wypas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi