KarolKaroler3K Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Witam Model skończony, charakrteryzowany na zmęczony pracą w żwirowni/piaskowni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Model extra Gratulacje. Napisz proszę do czego służy ta rączka obok wycieraczki (oklapłej zresztą ). Na element dekoracyjny nie wygląda, więc pewnie miała jakieś konkretne zastosowanie. Sorry, pewnie moje pytanie jest naiwne, ale po prostu jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Myślę, że do trzymania sie podczas np. wycierania szyby, ale pewien nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Na prawdę styrany robotą. Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Fajny wszedolazik. Rozumiem ze oklapla wycieraczka jest popsuta - zadnych sladow na zakuzonej szybie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Jak napisano wyżej brakuje śladów po wycieraczce, przez szyby nic nie widać, czyli ciężko by się jechało tym autem. Reszta modelu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 modelik fajny wpasowany w otoczenie i zgadzam się że brakuje efektu wycieraczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 świetny model, a wydech i rdzewiejące drzwi - wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi