kapral Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 A tutaj prezentuję drugie moje "co nieco" Staghound Mk III w kapitalnym wykonaniu firmy Bronco. Model wzbogaciłem dodatkiem Black Doga. Model przedstawia pojazd chyba gdzieś w Ardenach? A tak się prezentuje: Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Podoba mi się, tylko opony powinny mieć troszkę wiecej błota na sobie (np. ostatnie zdjęcie przednia opona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Dobry model, super podstawka . Ładne zmęczony, tylko jak kolega wyżej napisał, koła mogłyby być troszkę bardziej przybrudzone. Niemniej bardzo dobra praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2014 bazylms, bo to błoto było tak "błotne", że samo odpadało od koła A na poważnie, spróbuję coś tam dodać, ale tak żeby nie stracić z pola widzenia łańcuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 A co to za "placki" wokół nitów na wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi