Szydercza Gała Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Ani nowość ani nic takiego, ale skoro już porobiłem to wrzucę a nóż ktoś się zastanawiał nad kupnem czy coś Puzdro: Mały doktorat na temat z czym się to je: Toczone cósie i wór z drutem : Kalki: Blaszane szaleństwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Sporo bajerów, mam ten zestaw - nawet łatwo kupić w miarę typ VIIC w tej skali. Jest też VIID tylko że sam model już praktycznie białym krukiem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Lipca 2014 Autor Share Napisano 23 Lipca 2014 Ale do VIID Griffon ma osobny dedykowany zestaw, jak dobrze poszukasz to i VIID sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Ano jest zestaw do VIID i mam go, oraz sam model typu VIID Revella - to właśnie on jest prawie niemożliwy do kupienia To moje cacuszka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi