yzerman Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Szukam jakichkolwiek zdjęć Pantery G z bocznymi osłonami takimi jak w zestawie Voyagera: Shurzeny są bardzo charakterystyczne- z drutami - poratuje ktoś jakimiś materiałami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Ale to Pantera F, nie G. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yzerman Napisano 12 Maja 2014 Autor Share Napisano 12 Maja 2014 Ale to Pantera F, nie G. Po prostu na tym zdjęciu lepiej widać Zestaw Voyagera PEA138 jest dedykowany do Panter F/G/II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Zestaw Voyagera PEA138 jest dedykowany do Panter F/G/II Witaj. Raczej do G/F, bo Pantera II, to całkiem inny czołg, projekt z 1943 roku. Nie spotkałem się z produkcyjną Panterą G z takimi Schurzen. Raczej jakaś prototypowa F. Tu jest trochę : http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=143590 Nie wiem, czy Ci to coś pomoże, ale gość ma podobny problem. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 zdjęcia jednego wozu G z takimi ekranami są . Nie mogę w tej chwili znaleźć, ale widziałem. Z tego co pamiętam zbliżenie boku. Nic szczególnego na nim nie było widać, kamo nie do rozpoznania. Tylko własnie ten typ shurzenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Chyba to te zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi