Czesio Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Witam Tak oto wreszcie po miesiącu wrzucam galerię. Model może nie najwyższych lotów ale bardzo mi się podoba i jestem z niego zadowolony No może poza kalkami bo położenie ich było katorgą.. Model wydaje się błyszczący ale jest pomalowany pół-matem, niestety bardzo ciężko było go sfotografować, albo za ciemno, albo cały w odblaskach, mam nadzieję że będzie ok. Model do zobaczenia w weekend w Krakowie razem z F-35. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Wygląda SUPER!!! Gratulacje, naprawdę pięknie się prezentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Bardzo ładnie zrobony i wyeksponowany model gratki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesio Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Dzięki ! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts