Czesio Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Witam Tak oto wreszcie po miesiącu wrzucam galerię. Model może nie najwyższych lotów ale bardzo mi się podoba i jestem z niego zadowolony No może poza kalkami bo położenie ich było katorgą.. Model wydaje się błyszczący ale jest pomalowany pół-matem, niestety bardzo ciężko było go sfotografować, albo za ciemno, albo cały w odblaskach, mam nadzieję że będzie ok. Model do zobaczenia w weekend w Krakowie razem z F-35. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Wygląda SUPER!!! Gratulacje, naprawdę pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Bardzo ładnie zrobony i wyeksponowany model gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2014 Dzięki ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi