KKrauz Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Czekając na towarzystwo i resztę malowania Ciekawostka jedną gąsienice pies pogryzł wiec pancer wyladowal w rowie ;) Przymiarka z "kolegą" lecz raczej nie docelowym i reszta półproduktów modeliki prosto z pudełka oprócz tks'a Cytuj
KKrauz Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Napisano 13 Czerwca 2014 Dodałem trochę kurzu. Stosowałem humbrole, engine oil i engine grime z ak Cytuj
hiwis Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Zapowiada się interesująco - czekamy na ciąg dalszy. Jakim kolorem malowane Panzery ? Jakieś figurki dla ożywienia atmosfery przewidujesz ? Cytuj
KKrauz Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 Podkład to Tamiya panzer grey, na to rożne szare akryle paktry i vallejo, które miałem pod ręką. przeprosiłem się z humbrolami i za pomocą kolorów piaskowych zrobiłem kusz. Co do figurek, to nie mam rozeznania w tej skali, więc jak cos wpadnie mi w ręce to je wykorzystam. Cytuj
skala72 Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Bardzo ładnie wykonane modele i całe szczęście, że nie są one zmaltretowane. Kałuża rewelacyjna. Cytuj
KKrauz Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Druga strona barykady modele jeszcze do dokończenia. w ramach eksperymentu cześć malowana aero a cześć pędzlem.A ktore ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi