KKrauz Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Czekając na towarzystwo i resztę malowania Ciekawostka jedną gąsienice pies pogryzł wiec pancer wyladowal w rowie ;) Przymiarka z "kolegą" lecz raczej nie docelowym i reszta półproduktów modeliki prosto z pudełka oprócz tks'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 Dodałem trochę kurzu. Stosowałem humbrole, engine oil i engine grime z ak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Miło, że się komuś podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Zapowiada się interesująco - czekamy na ciąg dalszy. Jakim kolorem malowane Panzery ? Jakieś figurki dla ożywienia atmosfery przewidujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Podkład to Tamiya panzer grey, na to rożne szare akryle paktry i vallejo, które miałem pod ręką. przeprosiłem się z humbrolami i za pomocą kolorów piaskowych zrobiłem kusz. Co do figurek, to nie mam rozeznania w tej skali, więc jak cos wpadnie mi w ręce to je wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Bardzo ładnie wykonane modele i całe szczęście, że nie są one zmaltretowane. Kałuża rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2014 Druga strona barykady modele jeszcze do dokończenia. w ramach eksperymentu cześć malowana aero a cześć pędzlem.A ktore ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Wz43 z km-em wyszedł świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi