MWALLO Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Kolejny model z serii "UNIKATY" Bergerpanzer IV żywiczna konwersja + elementy fototrawione Aber+ dodatki żywczne. Zapraszam do oglądania! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Masz jakąś słabość do pojazdów technicznych :-))) Poziom jak zwykle BARDZO wysoki. Dobre podwozie :-)))) Nie odbiega od reszty. Tylko ta belka w porównaniu z T-34 jakaś mało drewniana. Ta w T-34 to było prawdziwe drewno, prawda? Pozdrawiam. Ps. Zrób kiedyś fotkę na której będzie kilka Twoich pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Dla mnie miodzio. Naprawde cieszy oko. BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Ps.zrób kiedyś fotke na któwej będzie kilka Twoich pojazdów. Po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Po co??? Bo kilka takich wspaniałych modeli na jednym zdjęciu to będzie coś! A model jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Bo kilka takich wspaniałych modeli na jednym zdjęciu to będzie coś! No właśnie :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Przyłączam się do spitiona i MrBat-a pokaż swoją piękną kolekcję w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Też bym zobaczył chętnie całość galerii bo modele wyglądają naprawdę bardzo przednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Piękny model wykonanie powala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Dziękuje... Ja nie kolekcjonuje modeli tylko robie ja na sprzedaż za granicę i na zamówienia. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Lubisz bergi widzę........ a co do sprzedaży ja bym tak nie mógł siedzieć przy modelu parę miesięcy a później go się pozbyć....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Lubisz bergi widze........ a co do sprzedaży ja bym tak nie mógł siedzieć przy modelu pare miesięcy a póżniej go się pozbyć....... Owszem lubię - taki model maluje w 1 dzień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 1. Fajna robota :-))) 2. Fajny ten bujający się łańcuch. 3. Malowanie w jeden dzień!!!! Brawo o to chodzi !!!wygląda na więcej:-)) Co świadczy bardzo dobrze o Twoich technologiach:-))) 4. Pozdrawiam 5. PS. Pochwal się ile bierzesz za sztukę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 No to ładnie szybko się uwijasz, ja lubię się delektować modelem bo wiem jak go szybko skończę nie będę miał szybko drugiego......... Na przykład panterę buduje już drugi miesiąc, a studebakera jeden miesiąc........ w styczniu dopiero bedzie gotowa diorama. Ale jak na jeden dzień dobre malowanie, jakich farb używasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Ale jak na jeden dzień dobre malowanie, jakich farb używasz?? Uważam, że wyglądają jakby dłużej były malowane niż 1 dzień !!!!!!!!!!! Do aerografu używam farb Vallejo i Pactra- sporadycznie MM. Washe i filtry robie olejami dla plastyków firmy Talens serie "VanGogh" oraz "REMBRANT" Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi