erolo2000 Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Pz.Kpfw. 38 (t) Ausf. G . Przydział: 20 dywizja pancerna - Front wschodni Kaukaz wiosna 1943. Malowany pędzlami. Sklejony Gotowy Fotka z dystansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 - tło do zdjęć się zmieniło Remont był i wyrzuciłeś tą wykładzinę ? ;) (tylko po co ta ręka ?) A sam Panzerek prezentuje się całkiem fajnie Mam nadzieję że jeszcze masz ich trochę do zrobienia bo coraz lepsze Ci wychodzą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Dzięki kolego...No zrobiłem porządek . Co do wykładziny to rzeczywiście barwa modeli wychodziła dość przyciemniona bardziej nasycone kolory porównując do realnego. .Znalazłem miejsce na jakieś 20 modeli w tej skali - tak więc moje życie modelaraskie trwa dalej Obecnie sklejam takie cuś: http://intscalemodeller.com/viewtopic.php?f=29&t=7257 . P.S. Ręka jak ręka przydaje się . no ,ale jak nie pasuje to następnym razem model będę utrzymywał do zdjęc na linkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 model całkiem fajny a zamiast ręki morze go postaw na jakimś podwyższeniu porostu łatwiej będzie obsługiwać aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 .Znalazłem miejsce na jakieś 20 modeli w tej skali - tak więc moje życie modelaraskie trwa dalej Obecnie sklejam takie cuś: http://intscalemodeller.com/viewtopic.php?f=29&t=7257 . P.S. Ręka jak ręka przydaje się . no ,ale jak nie pasuje to następnym razem model będę utrzymywał do zdjęc na linkach ;) Jak skończysz te 20 możesz się przerzucić na 1:100 - wtedy poupychasz pomiędzy "72" Co do kolejnego, może się przyda : http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=169&t=23468&start=15 niezbyt rozbudowany wątek warsztatowy kolegi Czak'a 45 - jak zwykle u niego piękny pojazd powstał. Szkoda że tutaj nie zakładasz warsztatu, tylko jakiś "Works in Progress" na obczyźnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2014 Panzerwerfer - wykonanie . Wygląda jak w skali 1:35 , łatwo się pomylić - no wątpię ,żeby mi choć w miare podobnie klasowo wyszedł ,ale dzięki za link motywujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 Dzięki za pozytywa Krakusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Fajnie się prezentuje A jeśli chodzi o fotki, to nie da rady gdzieś postawić modelu coby tak z ręką nie było? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 Ręka to nieodzowny atrybut modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Ale pokazywac paznokcie w zblizeniu, to nie jest zbyt dobry pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Share Napisano 15 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Mimo pędzla - wygląda bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Fajnie wygląda, dodać palemkę i wysłać do Libii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Lipca 2014 Autor Share Napisano 24 Lipca 2014 Dzięki ! ..Ej żartownisiu ,ale załoga nie przystosowana do tego klimatu zostajemy w Rosyji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi