Polski_Czołgista Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Witajcie. Postanowiłem dziś zrobić portfolio. POSTARAM SIĘ ułożyć modele w kolejności robienia 1- Sd.Kfz.4/1 (15cm) Panzerwerfer 42 - RODEN-1:72. sklejany był dawno i nie pamiętam jak ze składalnością 2- King Tiger - ITALERI - 1:72. Naprawdę fajny model, dobra składalność. 3- t-34-76 - UM- 1:72. Model jak na UM przystało rewelacja 4- KV-2 - Zvezda 1:35. nie piszę, każdy wie jaka jest ta firma 5- M109 paladin - ITALERI 1:35. fajny model ale malowanie nie 6- T-34-85 Zvezda 1:35. To co z kvukiem. 7- Tiger I - Zvezda 1:35. to akurat ok. 8- Pantera ausf. A TAMIYA 1:35 - ponieważ model stał na słońcu musiałem zrobić diorame bo mi gąska się rozpękła 9- Pz.IV ausf. D TAMIYA 1:35. Jak to tamiya- samo się składało 10- Sd.Kfz.251/1 TAMIYA 1:35. To co w pz.IV To narazie tyle Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 To ja pierwszy Fajnie że się zająłeś tym hobby. Co do modeli - widać że jesteś jeszcze początkującym w tym fachu Duży plus, że próbujesz stosować nowe techniki, budować dioramy itp. Widać, że z każdym kolejnym modelem idziesz do przodu. Czytaj forum,podglądaj warsztaty innych i sam zakładaj. Chłopaki na pewno Ci pomogą,doradzą Jednym słowem- ćwicz, ucz się. Bo trening czyni MISTRZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Dzięki jutro będzie "dostawa" zdjęc modeli z ostatnich 2 miesięcy - są prawie jak sz.kfz.251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Bardzo fajna kolekcja. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnKowal12 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Ile czasu zajeło Ci sklejenie tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 11 Października 2014 Autor Share Napisano 11 Października 2014 Ile czasu zajeło Ci sklejenie tego? Modelarstwem zajmuje sie od 8roku życia. Na początku glownie samoloty potem doszly czolgi. (2-4 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Ten napis 102 na wieży T-34 to kalka czy sam namalowałeś? Fajne modele, Pz IV D mi się najbardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2014 Ten napis 102 na wieży T-34 to kalka czy sam namalowałeś?Fajne modele, Pz IV D mi się najbardziej podoba. Bardzo dziękuję. 102 było malowane ale model przeszedł renowacje. Później wstawię fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 ... model przeszedł renowacje. Później wstawię fotke. Będzie ta fotka? :( Ciekaw jestem, jak wygląda teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 5 Lutego 2015 Autor Share Napisano 5 Lutego 2015 Witam. Już daje fotke ale z góry przepraszam za jakość : a przy okazji obfotografowałem to czego jeszcze tu nie pokazywałem: Pz.Kpfw.II - Tamiya - 1:35 Pz.III ausf E - FtF - 1:72 Pz.II ausf D TKS i TK-3 - FtF - 1:72 Zapraszam do komentowania i proszę o wyrozumiałość bo ja dopiero uczę się niektórych technik modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Aleee... to jest ten T-34, którego zdjęcie było w pierwszym poście, nad Tygrysem I? Bardzo podoba mi się Pz. III od FtF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 5 Lutego 2015 Autor Share Napisano 5 Lutego 2015 Aleee... to jest ten T-34, którego zdjęcie było w pierwszym poście, nad Tygrysem I? Bardzo podoba mi się Pz. III od FtF. Tak to on. Co do pz.III to model pomalowany na kolor bazowy i przetarty suchym pędzlem w kolorze białym a następnie piaskowy pigment AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Fajnie Ci wyszedł ten PZ w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 Fajnie Ci wyszedł ten PZ w 1:35 Dzięki szykuje się kolejny ale w malowaniu panzergrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 31 Października 2015 Autor Share Napisano 31 Października 2015 Witam kilka modeli przybyło : 7tp 1:72 ftf Vickers E 2 wieżowy 1:72 ftf Pantera "Pudel" z powstania (proszę o oszczędzenie uwag odnośnie zimmeritu) 1:72 revell Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 1 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Patrzę i widzę, że oczywiście nie dodałem zdjęcia tego do mojego portfolio. No to wstawię teraz A tutaj taka mini galeria http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=59063 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi