Hawera Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Witam przez pomyłkę zakupiłem trochę farby Pactra A34 Artillery Olive. Moje pytanie to jak mógł bym wykorzystać tą farbę, na jaki model mogła by pasować. Sklejam głównie broń pancerną z okresu II Wojny Światowej. Był bym wdzięczny za każdą propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 O ile się nie mylę, na działa samobieżne powinno być ok-w tym też pewnie na TD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawera Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2014 pomalowanie isu tą farbą mogło by być ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Pactra A34 to raczej kolor do pojazdów amerykańskich, chociaż malowanie II wojennej pancerki to kwestia umowna sprzęt radziecki malowany był cała gamą kolorów od ciemno zielonego Russian Armor Green przez kolory pośrednie aż do czekoladowego- brązowego . Opowiadał mi mój ojciec że jak w 1944r od wschodu nadeszła Armia Czerwona ,jednostka pancerna stacjonująca czasowo w ich miasteczku posiadała czołgi min. w kolorze brązowym !. W czasie mojej służby wojskowej(w czasie pokoju!) w kompanii było 12 Uaz-ów 469 i pamiętam ze były one w 3 różnych kolorach.Także na to pytanie musisz odpowiedzieć sobie sam.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawera Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2014 dziękuje bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi