simonx10 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 (edited) Witam, to będzie mój pierwszy warsztat w którym zamierzam skleić model Dodge. Model dostałem już po części zaczęty- jest pomalowana wewnętrzna strona drzwi oraz 2 fotele + wszystkie części są wycięte z wyprasek. Pierwszym krokiem jaki będę robił będzie pomalowanie wewnętrznej strony drzwi na inny kolor oraz foteli przednich i kanapy tylniej. I tu jest moje pytanie: Jaki według was kolor by tutaj najbardziej pasował? Będę także malował karoserię więc tutaj też proszę o wskazówki. Na chwilę obecną zastanawiam się nad malowaniem, po niedzieli wybiorę się po spraye i zacznę malować. Na razie macie fotki modelu Zdjęcia pudełka: Karoseria: Fotele + kanapa: Przednie drzwi (część wewnętrzna): Reszta części: Edited July 6, 2014 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Postaraj się wkleić obrazki bezpośrednio na stronę, lub miniaturki (których nie lubię, chodź są zgodne z regulaminem ). Link do galerii jest trochę niewygodny, a być może i niezgodny z regulaminem. Ciekawy model, z przyjemnością będę podglądał. Fajne felgi... ale nie wiem, czy nie za wielgaśne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonx10 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Obrazki poprawione Felgi są zdecydowanie za duże :/ Kiedyś przymierzałem felgi do całego modelu i wygląda to dosyć dziwnie :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Felgi faktycznie duże, ale przyłóż do modelu i zobaczymy jak to będzie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Cześć! Fajny model, ciekawy samochód. Będę z przyjemnością zaglądał ... W fotelach masz szpary, nie wiem czy będziesz poprawiał.... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Felgi mogą być za duże bo jest kilka modeli od Revella które są zrobione na tak zwany tuning. Oglądałem kiedyś ten model na aukcji, i żeby nie ten tuning chętnie bym go kupił. Ale będę obserwował jak ci pójdzie z pracami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts