simonx10 Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Witam, to będzie mój pierwszy warsztat w którym zamierzam skleić model Dodge. Model dostałem już po części zaczęty- jest pomalowana wewnętrzna strona drzwi oraz 2 fotele + wszystkie części są wycięte z wyprasek. Pierwszym krokiem jaki będę robił będzie pomalowanie wewnętrznej strony drzwi na inny kolor oraz foteli przednich i kanapy tylniej. I tu jest moje pytanie: Jaki według was kolor by tutaj najbardziej pasował? Będę także malował karoserię więc tutaj też proszę o wskazówki. Na chwilę obecną zastanawiam się nad malowaniem, po niedzieli wybiorę się po spraye i zacznę malować. Na razie macie fotki modelu Zdjęcia pudełka: Karoseria: Fotele + kanapa: Przednie drzwi (część wewnętrzna): Reszta części: Edytowane 6 Lipca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 Postaraj się wkleić obrazki bezpośrednio na stronę, lub miniaturki (których nie lubię, chodź są zgodne z regulaminem ). Link do galerii jest trochę niewygodny, a być może i niezgodny z regulaminem. Ciekawy model, z przyjemnością będę podglądał. Fajne felgi... ale nie wiem, czy nie za wielgaśne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonx10 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Share Napisano 6 Lipca 2014 Obrazki poprawione Felgi są zdecydowanie za duże :/ Kiedyś przymierzałem felgi do całego modelu i wygląda to dosyć dziwnie :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Felgi faktycznie duże, ale przyłóż do modelu i zobaczymy jak to będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Cześć! Fajny model, ciekawy samochód. Będę z przyjemnością zaglądał ... W fotelach masz szpary, nie wiem czy będziesz poprawiał.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Felgi mogą być za duże bo jest kilka modeli od Revella które są zrobione na tak zwany tuning. Oglądałem kiedyś ten model na aukcji, i żeby nie ten tuning chętnie bym go kupił. Ale będę obserwował jak ci pójdzie z pracami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi