PKD4GA Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 hmm pewnikiem sobie Academy to malowanie wydumalo... Ten znaczek producenta umieszczony calkiem podobnie jak na MiG-29UB #53 ktory byl prezentowany na Farnborough 1988. Na "liniowych" MiG'ach BBC raczej tego nie uraczysz w tym miejscu. Niebieska #33 nalezy do 28 Gwardyjskiego Pulku Lotnictwa Mysliwskiego z Andrieapola Jest jeszcze czerwona #33 w 31 Gwardyjskim, ale to tez 9-13 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Moze to Ci sie przyda: http://www.aircraftresourcecenter.com/ISL/Hi-Decal_Line/1.48/48011-48020/48015_MiG29UB-B/HD48015.htm Szary "podstawowy": Hum 147(75%) + Hum 127(25%) Szarozielone plamy : Hum 115(75%) + Hum 122(25%) A moze jakies bardziej kolorowe malowanie, np. moldawskie, albo rosyjskie z rekinia paszcza ???? Pozdrowienia Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 19 Lutego 2008 Autor Share Napisano 19 Lutego 2008 Właśnie wysyłam koledze część moich kalek HDL. Wybrał "rosyjskie z rekinia paszcza" - czyli Syberyjskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Chłopaki, potrzebuję przednią tablicę z tego modelu. Pomożecie? Plz. Albo proszę, żeby mi ktoś taką odlał żywicy, albo niech mi ją "pożyczy". Sam sobie ją skopiuje i oddam. BŁAGAM! Oczywiście zapłacę. Pieniądze nie grają roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 W pierwszym poście wpisałem co trzeba w modelu poprawić. Jest tego trochę, można się zapoznać. Dla tych którzy chcą mieć mega replikę MiGa-29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi