Mikos1541805205 Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Witam Rozpocząłem prace nad według mnie najlepszym czołgiem II wojny światowej ze względu na potężne uzbrojenie i niewiarygodny 100mm pancerz z przodu Kupiłem ten model także ze względu na to że cały czas kleiłem modele w 1/72 i nie wyglądały one jakoś specjalnie ciekawie,więc postanowiłem kupić model w 1/35 i bardziej przyłożyć się przy jego wykonaniu Wybór padł na zestaw Italeri o którym nasłuchałem się całkem dobrych opinii więc postanowiłem że to właśnie przy nim podłubie Na razie skończyłem podwozie oraz niektóre kółka,prace przebiegły dość szybko mimo tego że starannie obrabiałem każdą część Dzisiaj gąsienice czyli moja pięta achilessowa :( Zapraszam oczywiście do komentowania i krytykowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Przejrzyj ten temat odnośnie jakości zdjęć http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=56&t=42035&hilit=Koniec+obciachu&start=0 Dodatkowo wklejaj większe fotki, bo na tych za wiele nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Rozpocząłem prace nad według mnie najlepszym czołgiem II wojny światowej A wybrałeś największą kaszanę jaka tylko powstała jeżeli chodzi o model Tygrysa I. Chyba raczej kierowałeś się ceną, a wystarczyło sprzedać jeszcze kilkanaście butelek i miałbyś model Zvezdy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Zvezda taka dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Zvezda taka dobra ? Słaba, ale tania i o niebo lepsza od tej karykatury Tygrysa Italeri. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 No to teraz wszystko jasne, chociaz zvezda ostatnio coraz ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Model tamki na allegro kosztuje bodajże 109 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi