elextronoid Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Witam Jest to mój pierwszy post na forum. Model malowany pędzlem (pożyczony aerograf trzeba kiedyś oddać ) nie jestem w tym najlepszy więc proszę o wyrozumiałość. Co do poprawki według mnie: 1. mniej i lepsze obicia 2. bandaże kół bo ich w ogóle nie ma 3. błoto nie tylko z przodu i w plenerze ps.sorry za zdjęcia nie są najlepsze wiem Pastwcie się i dawajcie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Zdjęć brak, ale późne Tygrysy nie miały bandaży na kołach. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Może ktoś wie co zrobić aby były widoczne zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Nie wiem w jakim programie w necie masz te fotki ,ale "wchodzisz na właściwą fotkę" w przeglądarce zdjęc ( czyli nie na miniaturkę a na otwarte zdjęcie" naciskasz myszą prawy przycisk i wybierasz : kopiuj adres obrazka (- przynajmniej tak to biega w google.com , google.pl ) i wklejasz pomiedzy "" wybierając okienko Img Sorry za tlumaczenie jak dziecku ,ale inaczej nie umię a chciałem pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Dzięki zapamiętam na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Założę warsztat następnego modelu ps.to nie jest mój pierwszy model po prostu najlepiej nie wyszedł ale reszta jest o 50% lepsza od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 to nie jest mój pierwszy model po prostu najlepiej nie wyszedł ale reszta jest o 50% lepsza od tego Bardzo chętnie zobaczę resztę Twoich modeli, czekam na fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 22 Lipca 2014 Autor Share Napisano 22 Lipca 2014 Postaram się wrzucić fotki najprawdopodobniej mesershmitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Nieźle - działaj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi