Mitrandir Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Niedawno, bo na Warszawską Fiestę Modelarską popełniłem taki oto wyrób helikoptero podobny Niestety z braku czasu w trakcie (naprawdę ) zaawansowanych prac, nie miałem jak pokazać warsztatu tak, jak należy ( jak ktoś będzie ciekaw, to mogę zrobić wstecz:D ) więc teraz przynajmniej pokażę galerię mam nadzieję że komuś przypadnie do gustu. Miłego oglądania życzę i liczę na waszą konstruktywne opinie w celu podciągnięcia warsztatu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Zrób zdjęcie z linijką żeby było widać skalę "problemu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 Zrób zdjęcie z linijką żeby było widać skalę "problemu" To bydle ma 13cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Piękny model.Pierwsze zdjęcie mnie zmyliło,że to prawdziwek...tylko cień zdradził ,że to piękna misterna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 Dziękuje wezmę sobie do serca pierwszą pochwałę Dłubania było co nie miara większość elementów takich jak wnętrze i wyposażenie kabiny, działko giant 30mm, pylon z magazynkiem do działka, wirnik główny i ogonowy, przekładnia ogonowa, filtr powietrza, czujniki, światła,drzwi - były wyrabiane od podstaw, model nie zawiera elementów fototrawionych To tak z grubsza ale efekt jest zadowalający (przynajmniej mam taką nadzieję) :P ale raz jeszcze dziękuję że się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts