Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Niedawno, bo na Warszawską Fiestę Modelarską popełniłem taki oto wyrób helikoptero podobny Niestety z braku czasu w trakcie (naprawdę ) zaawansowanych prac, nie miałem jak pokazać warsztatu tak, jak należy ( jak ktoś będzie ciekaw, to mogę zrobić wstecz:D ) więc teraz przynajmniej pokażę galerię mam nadzieję że komuś przypadnie do gustu. Miłego oglądania życzę i liczę na waszą konstruktywne opinie w celu podciągnięcia warsztatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Zrób zdjęcie z linijką żeby było widać skalę "problemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Zrób zdjęcie z linijką żeby było widać skalę "problemu" To bydle ma 13cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Piękny model.Pierwsze zdjęcie mnie zmyliło,że to prawdziwek...tylko cień zdradził ,że to piękna misterna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziękuje wezmę sobie do serca pierwszą pochwałę Dłubania było co nie miara większość elementów takich jak wnętrze i wyposażenie kabiny, działko giant 30mm, pylon z magazynkiem do działka, wirnik główny i ogonowy, przekładnia ogonowa, filtr powietrza, czujniki, światła,drzwi - były wyrabiane od podstaw, model nie zawiera elementów fototrawionych To tak z grubsza ale efekt jest zadowalający (przynajmniej mam taką nadzieję) :P ale raz jeszcze dziękuję że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi