manas Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Widziliście ?! http://www.martola.com.pl/producenci/pl472/BILMODEL To sie nazywa wejść na rynek! Imponujące! Przy okazji prosze Pana Bilikiewicza o rozwazenie mozliwosci opracowania konwersji HB MiGa-17F na LiMa-6bis i opracowania poprawnego "nosa" do HB MiGa-17PF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 proszę Pana Bilikiewicza o rozważenie możliwości opracowania konwersji HB MiGa-17F na LiMa-6bis Fajny pomysł, kupiłbym na pewno. Ale mam przeczucia że za wiele sztuk konwersji do lim-6bis nie sprzedałoby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Takie tam moje marzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 marzenia się spełniają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Coś wiesz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 wiem tylko, że temat jest bliski sercu Pana Tomka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Polecamy zatem sercu Pana Tomasza rzeczoną intencję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Za kalki do Blackhawka w 1:144 dałem 20pln u producenta. W martoli są za 8. Tak to jest kupować ze źródła, a arkusik jest wielkości 5x5 cm. a wydruk w jakości bardzo słabej. Tak piszę ku przestrodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi