Marcin K. Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Twoje problemy z wyrobami Airesa potwierdzają moje obserwacje. Aires robi bardzo ładnie wyglądające zamienniki ale są one kiepsko dopasowane wymiarowo do dedykowanych zestawów. Przykłady to: dysze do Phantomów i F-15 które mają za małą średnicę, zbyt szeroki kokpit do F-4E Hasegawy. Mam na myśli skalę 1:48. Nie wiem na czym polega problem bo z kolei kokpity do P-51 Tamiyi i F-18C Hasegawy pasują idealnie. Zasobnik możesz zamówić w Jadar Hobby-mają pęłną ofertę WolfPacka, sam czekam na AA/AAQ-28 tej firmy ( kosztuje ok 37 zł ). Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Mam podobne doświadczenia: za duża wnęka podwozia do F-100D Trumpetera w 1:48 i zdecydowanie za duża kabina F-16I Sufa Hasegawy w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Mają DB-110? Takiego nie mają. Nie wiedziałem że nasze efy noszą taki-miałem na myśli poczciwą Panterę Chcesz wieszać takie brzydkie pudło pod takim ładnym samolotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Zasobnik możesz zamówić w Jadar Hobby-mają pęłną ofertę WolfPacka, sam czekam na AA/AAQ-28 tej firmy ( kosztuje ok 37 zł ). Zaciekawiłeś mnie. Z tego co widzę, Jadar nie ma pełnej oferty dostępnych dodatków WPD, a na pewno nie widzę w ofercie zasobników typu AAQ-28. Możesz podać linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi