rhynia Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Mam pytanie do prawdziwych modelarzy. Chcę złożyć model żaglowca Alexander von humboldt firmy revell a nigdy w życiu nie zajmowałam się modelarstwem. Czy złożenie takiego modelu będzie bardzo trudne? I czy ktoś mógł by odsprzedać gotowy model? Proszę o pomoc rhynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Skoro chcesz złożyć to po co gotowy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhynia Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Wolała bym model gotowy bo niemam na to czasu i nigdy tego nie prubowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Jeśli nie chcesz składać, to pisz w dziale giełda, że chcesz kupić gotowy model, może ktoś będzie chciał sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Czekaj czekaj. Może się nam dziewczyna zarazi Kup "niegotowy" a my będziemy Cię wspomagać radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhynia Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Ok lale czy składanie modelu revell jest jakoś szczególnie trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Najlepiej kupić jakiś tańszy model i na nich się uczyć, samo klejenie nie jest trudne, ale wiec, że w jeden dzień go nie złożysz, bo modelarstwo wymaga cierpliwości. Także jeśli masz zamiar dalej brnąć w ten temat i chcesz sklejać tego typu modele, to lepiej zacząć od czegoś łatwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Akurat mamy kilka wątków na rozkładzie gdzie możesz podglądnąć jak się robi niektóre rzeczy. Kupuj model i podstawowe narzędzia a my chętnie pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 O widzę że ktoś w Gdyni był i łyknął bakcyla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi