Michał96 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam szanowne grono modelarzy, mam do was zapytanie w kwestii pojazdu BTR-80 , na pewno są wśród was znawcy owego radzieckiego sprzętu . Otóż chciałbym wykonać model wcześniej wspomnianego BTR'a, posługując się do jego budowy zestawem BTR-70 i stąd moje pytanie, czy pojazdy te tak bardzo się od siebie różnią? ( na zdjęciach widoczne są niewielkie różnice w budowie zewnętrznej-kwestii wnętrza w ogóle nie poruszam) i czy w próba przeróbki ma jakikolwiek sens ze względu na możliwe ogromne różnice między obiema wersjami. Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Absolutnie nie ma sensu. To są zupełnie różne pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Czyli nie ma co kupować 70, o to mi chodziło, dzięki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 BTR-80 robi Zvezda, ale jest to stary wypust z wszystkimi jego bolączkami. Przy dużej dozie cierpliwości można coś z tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi