Coppercat Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Nie wiedziałem gdzie umieścić tego posta Proszę Mod'a o ew. interwencję Przymierzam się do zrobienia "stadka" fiacików 500 (695) w różnych wersjach. Szukałem po sieci dodatków do tych modeli. Natknąłem sie na coś takiego: Czy nazwa Abarth i Abalt to to samo ? O czymś nie wiem ? O co chodzi ? Czy ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Powiem tak - często Azja ma problemy z takimi nazwami i robią takie babole… To jest abarth - jeden jedyny słuszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 No własnie. Tak też myślałem..... Tylko, że całkiem fajne blaszki praktycznie do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Na to wygląda… :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Oni potrafią seplenić nawet, jak piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Nie ogarniam jak coś takiego mogło powstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi