damiusz Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Witam Koleżanki i Kolegów! Postanowiłem założyć ten temat tutaj, gdyż nie mam pewności, czy uda się mi przeprowadzić temat w dziale warsztatowym. Po dłuższym nie-klejeniu zakupiłem model jak w temacie. Pomóżcie, proszę, nie wiem jakim kolorem pomalować wnętrze? A kolor zewnętrzny: Navy blue, czy raczej dark gost gray? Może moje pytania są banalne, ale... dziękuję z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 2 Września 2014 Autor Share Napisano 2 Września 2014 Żeby nie było, że nic nie robię, tylko liczę na Was; moje ustalenia : kolor podstawowy: Navy Gray Federal Standard:17081 , przekłada się na MM1791 ; jakiego akryla Vallejo użyć???????????? Drugi kolor zewnętrzny:Federal Standard: 36081 tu niby pasowałby Vallejo 70.862. Czy ten kolor jest poprawny? Proszę o weryfikację. Czym pomalować wnętrze????????? Pomóżcie, proszę, bo im więcej stron odwiedzam, tym bardziej głupieję...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekf16 Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Nie wiem jak to jest w Vallejo ale z Humbrola będzie 79 na zewnątrz oraz 127 ładownia zaś kabina pilotów prawdopodobnie Revell 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 16 Września 2014 Autor Share Napisano 16 Września 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Października 2014 Share Napisano 20 Października 2014 Wam coś co może troszkę rozwieje twoje dylematy, przynajmniej co do malowania maszyn U.S.M.C. Jak jesteś zainteresowany, to mi podeślij maila do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 21 Października 2014 Autor Share Napisano 21 Października 2014 Kolego Mitrandir, uraczyłeś mnie kawałem dobrej literatury. Myślę, że to, co podesłałeś rozwiąże mój problem oraz wiele innych. Dzięki za maila. Na pewno się przyda . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi