grzes430 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Po wielkich trudach czas wstawić go do galerii. Zestawem wyjściowym model italeri M998, parę części wyciągniętych z modelu academy, parę dorobionych, parę otrzymanych od Kubisza, Zderzaka za co im bardzo dziękuję . Model ma wiele wad, parę rzeczy mu jeszcze brakuje do finalnego efektu ze zdjęcia 1:1, które zamieszczam poniżej, ale mimo to jestem zadowolony z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 To może ja pierwszy. Model jest całkiem fajny wykonany, ale niestety lusterka już nie koniecznie. Myślę ze rura wydechowa, skrzynia biegów i miska olejowa w rzeczywistości nie są wykonane z aluminium i są pomalowane inaczej. Na skrzynie ładunkową mogłeś wrzucić jeszcze jakieś bambetle, wyglądało by to jeszcze efektowniej. Choć powiadam, że model jako calość prezentuje się fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Ładny model. Zgodzę się z uwagami kolegi powyżej i od siebie dodam że tylne światła też nie specjalnie wyglądają. Ja do takich używam transparentych farb Tamiya - Clear. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DavidMikky Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 I want some friends I can go level with or take some ops. Hard to find people on during my play time because I'm in the USA. I am currently Protopharma but I can switch on my own to whichever faction. I prefer anti-city. _______________ …..Em Mikky….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi