Jasiek Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Witam! Kupiłem od znajomego model, ale okazało się że zgubił do niego instrukcję. W sieci znalazłem tylko zdjęcia w bardzo małym rozmiarze, więc po wydrukowaniu niewiele było widać. Jeśli ktoś z Was posiada ten model i mógłby udostępnić mi skany lub zdjęcia instrukcji, to byłbym wdzięczny. Poniżej zdjęcie pudełka, coby było wiadomo o jaki model dokładnie chodzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Cześć. Na stronie sklepu mojej hobby znajduje się instrukcja do tego modelu. Wydaje się w miarę czytelna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Tak ale nie można skopiować zdjęć, a jak zrobiłem zrzuty ekranu i zapisałem w JPEG to wydruki były trochę niewyraźne. Ewentualnie można sklejać mając laptop przed sobą, tylko szkoda męczyć oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Sprawdziłem, wydruk faktycznie nie jest specjalnie ostry, ale da się wszystko odczytać. Póki co w lepszej jakości też nie znalazłem tej instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Ponieważ ciągle staram się znaleźć coś sam, wyszperałem w sieci taką stronkę z instrukcjami do modeli : http://www.goldenline.pl/ramka/aHR0cDovL3d3dy5nYWxheHlraXRzLmNvbS9pbnN0cnVjdGlvbnMv Mojego modelu tam nie ma, ale może przyda się innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Ze strony moje hobby zrzuć zdjęcia i spróbuj podkręcić kontrast, nieco powiększyć. Ja tak druknąłem instrucję do challengera i skleiłem bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalior Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 mam screen'y dobrej jakości z mojehobby.pl, wyraźne na wydruku jeśli nadal jesteś zainteresowany to wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Września 2014 Poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Dzięki chłopaki za pomoc! Kończę właśnie Flaka-38 z Dragona i miałem teraz ochotę na coś większego, a brak instrukcji trochę przychamował moje chęci. Jak ulepie coś sensownego, to podziele się z wami fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi